YES, THE CORRIDORS ARE FOR LEARNING!

Our Intensive English department students say: “Our School Principal Selim Sarı, Assistant Principal Abdülkadir Aksu, Music Teacher Uğur Arslan, English teacher Meryem AKEL OĞUZ and his son (J) renovated our stairs and doors. They also fixed vocabulary sacks in our corridor for us to revise the vocabulary and phrases we will learn throughout the year and prepared a wonderful English library for us to borrow books and expand our knowledge. Thank you all!”

EVET, KORİDORLAR ÖĞRENMEK İÇİNDİR!

Ağırlıklı Yabancı Dil olarak İngilizce Bölümü Öğrencilerimiz diyor ki: “Okul müdürüz Selim Sarı, Müdür Yardımcımız Abdülkadir Aksu, Müzik Öğretmenimiz Uğur Arslan, İngilizce Öğretmenimiz Meryem Özge Akel Oğuz ve oğlu (J)  merdivenlerimizi ve kapılarımızı yenilediler. Öğrendiğimiz yeni kelime ve kalıplar için kart çuvalları hazılradılar ve bilgimizi artırıp genişletmek üzere kitap ödünç alabileceğimiz harika bir İngilizce kitaplık oluşturdular. Hepinize teşekkür ederiz!”

15.12.2023 33

15-12-2023