Creative Writing Centre

Here our students stick their unit end posters and write stories in English with the “Everyone writes one sentence” rule. Grammatically and meaning wise correct ones are used. When the story ends, it is read all together and the stories and the writers are shared on our social media accounts.

Öğrencilerimiz üniteler ile ilgili posterlerini bu alana yapıştırmakta ya da tek bir resme bakarak “herkes bir cümle yazar” tekniği ile bir hikaye oluşturarak yine bu alanda sergilemektedir. Dilbilgisi ve anlam olarak doğru cümle yazanlar öğretmenlerine kontrol ettirdikten sonra bu köşeye cümlelerini yapıştırmaktadır. Hikaye sonlanınca hep birlikte okunmakta ve ödüllendirilen öğrenciler veli gruplarında, internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında hikayeleri ile birlikte paylaşılmaktadır.

15.12.2023 47

15-12-2023